Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Upotreba grafitna armirano tanjir

1. Površinska zaštita

(1) čista je podloga strukture pojačanog Otkidao, slobodi, mobilne i korozije pogoršanje sloj betona, izložen betonsku strukturu, i restorativna materijalne površinski popravi zvuka.

(2) biti u skladu sa zahtevima pukotine sipa na dizajn ili zatvorena tretman.

(3) da je nalepljena beton treba izglancati glatko da uklonite površinski laitance, ulja i drugih nečistoća, dok se totalno otkrivena betonski strukturu nove površine. Ugao lepljenja regulisan je chamfered i polirani u kružnom obliku, za grede luk radijusa treba biti ne manje od 20mm. Za luk radijusa kolona treba biti ne manje od 25mm.

(4) beton sa vatu natopljenu aceton žica čist i suva.

2. da biste nalepili vlakana list

(1) CFRP listove treba da ispunjava sledeće zahteve:

Prema veličine dizajn uslove za sečenje grafitna list;

Frizurama smole formulacija u skladu sa odredbama robe i tehnologija "Dobavljači", a želite da nalepite ravnomerno na lokaciji;

Sa posebno grafitna uputi nekoliko puta sa mnom na bubnjanje, Izuzmi vazduha, u potpunosti poliven sa smolom oplodio grafitna listove. Kada neće oštetiti kotrljanje grafitna posteljinu.

Multilayer nalepite ponovite gore navedene korake treba da bude izvedena najkraćem u površinski sloj smole oplodio grafitna dodir suva posle sledeći sloj Nalepi; (Napomena: U konačnu površinski sloj grafitna list ravnomerno frizurama smole)


Kategorija proizvoda

    Požuriću

    © Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd