Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Grafitna moderan i izdržljivi mobilni slučaj

Tamo su mnogi mobilni telefoni na tržištu kućišta, neki izgledaju veoma lepa, komplikovana obrazac, a praktična funkcija nije vrlo dobro, lako se ošteti; neke praktične funkcije Pa, ali pregusto, odbojnoj izgled, a sada na tržište mobilne telefonije uglavnom stambene pristrasnost u bivšoj, na kraju krajeva, ni izgled ne izgleda dobar mobilni ljuske, vrlo malo ljudi vratiti kasnije. Tamo je ne najbolje od oba sveta pristup? Oboje je predivno i stvarno može da igra ulogu u zaštiti svoj telefon. Grafitna ljuske telefon pojavljuje se riješiti taj problem.

1, ultra-Lajt, ultra-tanke. Debljina 0.6 mm, težina je samo 8 g. Daje nego što misliš tanka savršeno iskustvo. U njegovoj ruci, skoro da mi toliko uznemirilo #39; s tamo, skup preko telefona ne povećava puno težine.

2, grafitna kompozitnih materijala, da biste kreirali lepše, lepљa stil. Čvrsto tkanje proces predstavlja delikatan i autentične dodir, različitih uglova pokazati različite Glos, stereoskopski 3D linija tkanje stilski i elegantan stil. Nakon komplikovane ručne procese, upotreba grafitna vlakno u bezbroj pletenom teksturu od takve visoke standardne zaštitna školjka.


Kategorija proizvoda

    Požuriću

    © Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd