Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Opis karakteristika proizvoda grafitna list

Grafitna tkanine, poznat i kao grafitna tkanine, grafitna tkanine, grafitna utkana Karbon fiber prepreg, grafitna armirano tkanine, ugljen tkanine, grafitna tkanina, grafitna traku, grafitna list (prepreg) i slično. Grafitna armirano tkanina je na Transkoder.je jednosmerni grafitna armirano proizvoda, obično na 12K grafitna nit tkanje.

Dostupno u debljinama 2: 0.111mm (200g) i 0.167mm (300g). Različite širine: 100mm, 150mm, 200mm i 300mm, posebne širine 500mm i druge radove potrebne. Sa razvojem grafitna list u industriji, više i više industrija i preduzeća da koristite grafitna, kao i neke preduzeća za unos za industriju i razvoj kontinuirano grafitna list.

Grafitna istezanje strukturne član, smicanja i seizmičkih jačanje, i pružanje podrške materijal koji je postao oplodio plastične najčešće korišćenih grafitna kompozitni materijal, formira na kompletan Visoke performanse grafitna list na list za poboljšanje sistema za izgradnju upotrebu opterećenje rukovanja veća upotreba funkcionalne inženjerske promene, materijalni starenja, konkretne snagu razreda je niža od dizajna vrednost, strukturne pukotine rukovanje, gruba okruženja servis komponenta popravku , zaštitne pojacanje radove.


Kategorija proizvoda

    Požuriću

    © Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd