Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Proizvođači proizvode grafitna obrada grafitna materijal

Worldand #39; s prvom grafitna je Celuloza izdvojene, najviše najpoznatiji primer je usijano vlakno Edison, ali sada je postala proizvodnje polyacrylonitrile grafitna materijala, od proizvodnje ovaj materijal, a onda po kursu, dobar proizvod kvaliteta. Ako je ljudskom rukom vlakna u potpunosti oplodio pre sode, imati visoko orijentisana na silikonsko ulje, može proizvesti srednje snage grafitna preteča. Videli smo grafitna, grafitna cevi ili druge proizvode grafitna su napravljene koristeći originalni Sijia.

Grafitna cevi: grafitna cijev koristeći vlakno naviti. Prvo presvučene sa kalup puštanje agent jezgra, i onda nakon što je grafitna vuču prepreg je rana na tragu je mandrel, konačno oslobađanje izleиen. To se preraditi u ribolov šipke osvetljenju, RAM, palice za golf, kostur krila aviona.

Grafitna šipke: grafitna šipke koristeći pultrusion, što je smola oplodjena grafitna, uloga proklizavanja, pultrusion oblikovanje. To se uglavnom koristi kao strukturni materijal, kao što je kostur zmaj, držač za lampu.

Grafitna tkanine: grafitna tkanine je izrađena od grafitna preteča priprema, u zavisnosti od metoda za tkanje, čisti tkanja, Tvil, od satena, u jednom pravcu, Dvosmjerna, itd, bez šare tkanine neznatno različite funkcije, kao što su Transkoder.je jednosmerni tkanina snage koncentrisane u jednom pravcu, snaga u mantiji je udaljene u dvosmerna pravcima.


Par: ne

Sledeći: Upotreba grafitna proizvodi

Kategorija proizvoda

    Požuriću

    © Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd