Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Kakav dobar materijal za grafitna

Извор: Kakav dobar materijal za grafitna

Grafitna je u XXI veka novih visokih performansi materijala, Chinaand #39; s razvoj grafitna ima široku aplikacije perspektivu, grafitna prema klasifikacija sirovine se mogu svrstati u zasnovane na polyacrylonitrile grafitna, zasnovane na bacanje grafitna, zasnovane na lepka Karbonska vlakna i grafitna na phenolic smola, grafitna ovih različitih materijala ima kakve veze ima? Grafitna materijal, to je dobro?

Sa trenutnom grafitna tržišta, uglavnom zasnovanih na PAN grafitna i zasnovan na bacanje Karbonska vlakna. Visoke performanse grafitna već prepoznat od strane sveta, zasnovane na PAN je često kažemo da grafitna PAN-bitne jer proces je relativno jednostavan, odlična mehanička svojstva proizvoda, mnogostran, kao što su svemirski brod, svemirski šatl, avijacije aviona struktura materijala i tako dalje.

Visoka temperatura performansi zasnovane na PAN grafitna materijal je posebno istaknuta, iako intenzitet sa povećanjem temperatura ima tendenciju da smanji, ali u nedostatku vazduh na temperaturi od 2000 stepeni i dalje ima dobar snagu. Sa povećanjem temperature, zasnovane na PAN grafitna materijali imaju na tendenciju da skupi, dobre dimenzionalne stabilnosti, dobru umor otpora. Generalno gledano on neće izazvati nikakve kiseline korozija od soli, ova svojstva su tradicionalni metal materijali nemaju, u poređenju sa drugim tipovima novih kompozitnih materijala sa je snažan učinak prednost.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd