Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd
Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Grafitna lulu proizvodne karakteristike

Извор: Grafitna lulu proizvodne karakteristike

Grafitna formiranje procesa koji je oplodio smole grafitna nit nakon polymerization u visok termički integrisanog Optoelektronski uređaj je izlečio nakon pultrusion trakcije. Zbog različitih vrsta smola koriste, je od fiberglasa poliester, staklo vlakana armirano epoksi, rekao je phenolic FRP. Oni su svetlo i teško, -Provodni, visoke mehaničke snage, protiv starenja, Visoka temperatura, otpornost na koroziju i drugim karakteristikama.

Grafitna cijev sa svojih mnoge jedinstvene prednosti u ulje, električne energije, hemikalije, papir, urbana vodosnabdevanja i drenaža, za preradu kanalizacije, za desalinizaciju, transport gasa i druge industrije na širok spektar aplikacija. Kao Chinaand #39; s urbanizaciju proces ubrzao,

Suočeni sa balans i zaštiti stanovništvo, resursi i okruženje, vlade na svim nivoima u godini za povećanje investicija u gradske infrastrukture, u kombinaciji sa napredna nauka i tehnologija treba, Lulu, iz cevi i stalno obogaćuju sorte i specifikacije, proizvodnje nastavlja da se poveća, konstantno poboljšanje kvaliteta, posebno razvoj Plastične cevi brže, postati vruću tačku za investicije. Grafitna je samo jedan od njih.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© Xiamena Odin kompozita tehnologija Co., Ltd